Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ένα όμορφο ξεκίνημα!

Μια όμορφη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Έναστρον την προηγούμενη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Πικραμένου "Ο θεός της Φιλοθέης" των Εκδόσεών μας.

Ο χώρος γέμισε με αναγνώστες και φίλους του Έναστρον αλλά το μεγάλο "παρών" έδωσαν οι πολυάριθμοι φίλοι και οι συμφοιτητές του Κωνσταντίνου.

alex stathi
Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Βόινα για την φωτογραφία.


Την εκδήλωση προλόγισε η Έφη Ριζά, υπεύθυνη των εκδόσεων Έναστρον. Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο φιλόλογος κ. Τριαντάφυλλος Σαρακατσιάνος και κατόπιν ο Διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών κ. Δημήτρης Καραντινός, οι οποίοι μίλησαν με αγάπη για το βιβλίο και την αξιόλογη γραφή του Κωνσταντίνου Πικραμένου ενθαρρύνοντας παράλληλα τις προσπάθειες όλων των νέων δημιουργών στο χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Στις ομιλίες, παρεμβάλλονταν εκ περιτροπής οι φοιτητές Μαριεντίνα Σπυράκη και Παναγιώτης Αποστολόπουλος διαβάζοντας με ξεχωριστό τρόπο αποσπάσματα από το βιβλίο.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε στο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου να είναι καλοτάξιδο και να βρει την ανταπόκριση που του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου